Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 5 april 2024

gepost 4 weeks ago, op vrijdag, 5 april 2024 door Crew


Eddy van de Vivere (47) uit Aalter vinkt zaterdag het bovenste lijntje van zijn bucketlist af. Hij is gek op autoracen en start op 6 april in de TAC Rally van Tielt, met een droomwagen: een Skoda Rally 2 R5 van 240.000 euro, waar normaal enkel de echte toppers mee rijden. “De rally rijdt zelfs een stuk op Aalters grondgebied, en dat maakt de droom nog mooier”, zegt Eddy.

—------------------

Wout Eggermont (25) uit Aalter is deze week in de gemeente op zowat alle elektronische informatieborden te zien. Vanavond mag Wout bij Team Koen aantreden in de eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen op VTM. Vanaf nu beslist de kijker mee wie doorstoot naar de volgende week, en dus hoopt Wout zijn thuisgemeente Aalter massaal achter hem te krijgen.

—--------------------------

Hannes De Roo (26) en Branko van Canneyt (25) uit Maldegem maken furore als het nieuwe dj-duo The Nephews. De twee zijn zoals de dj-naam het doet vermoeden neven van mekaar, zijn hardstyle producers en dj’s. Onlangs mochten ze voor het eerst draaien in Dancing Carré in Willebroek.

—--------------------------

De bakfiets van buurtsoepé trekt in augustus en september opnieuw door Eeklo. Dit jaar kunnen de bewoners zelf beslissen waar de buurtsoepé halthoudt. Het is de ideale gelegenheid voor buren om elkaar te leren kennen met een drankje.

—------------------------------

Na 55 jaar valt het doek over de Sentse volleybalclub SKW Krekenland. Woensdagavond beslisten de bestuursleden met pijn in het hart dat de club er na dit seizoen mee ophoudt. Een gebrek aan leden, weinig persbelangstelling en te weinig medewerkers deden de club de das om.

—----------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws