Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 4 april 2024

gepost 4 weeks ago, op donderdag, 4 april 2024 door Crew

De padelterreinen op het Sportpark Aalter zijn speelklaar. Je speelt nu wel nog midden een bouwwerf, want de bouw van het clubhuis en de douches is nog volop bezig. Ook de padelschool is ondertussen gestart. De eerste balletjes werden woensdag in Aalter officieel geklopt. —--------------------------------

De KSA van Aalter mag al tot zeker 2081 op de terreinen van de Sjelter achter het Sportpark blijven. De KSA-gebouwen staan er al van het einde van de jaren tachtig en zijn aan een grondige renovatie toe. Iets wat de vzw Sjelter Immo enkel wil doen wanneer ze van de gemeente zekerheid krijgt dat ze nog heel wat jaren op de terreinen mag blijven. —-------------------------------------

Eeklo trekt dit voorjaar volop de kaart van de markten. In april wordt de wekelijkse donderdagmarkt vier keer in een feestjasje gestoken. Maar er zijn later dit jaar ook nog boekenmarkten, de avondmarkt, jaarmarkt, bloemenmarkt en een zuiderse markt.

—--------------------------------------

De Huysmanhoeve in Eeklo geeft op zondag 7 april een openingsfeest als feestelijke start voor het nieuwe toeristisch seizoen. Om 11 uur wordt het lintje geknipt en zorgt de fanfare van Bentille voor muziek. Vanaf dan zijn er ook rondleidingen in het pas gerestaureerde poortgebouw.

—--------------------------------------------------------

De gratis concertenreeks Parkies keert deze zomer terug naar Maldegem. De hele zomer is het weer feest op vrijdagavond. Alle info via www.maldegem.be/parkies.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws