Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 4 augustus 2023

gepost 11 months ago, op donderdag, 3 augustus 2023 door Crew

Marc Windey (76) blijft vechten tegen wat hij ‘het politiek onrecht’ noemt dat hem in Eeklo wordt aangedaan. Begin dit jaar werd hij uit het schepencollege gestemd na een motie van wantrouwen. Nu heeft ook zijn eigen partij SMS hem aan de deur gezet. —------------------------------------------

Stad Eeklo beslist nu alsnog om op zaterdag 5 augustus een kindernamiddag te organiseren. Dat zal indoor in het Sportpark gebeuren. Van 14 tot 17 uur kan je daar terecht voor springkastelen, loopfietsen en grote bouwblokken.

—-------------------------------------------

Café Rialto in de Brouwerijstraat in Aalter sluit na de zomer definitief de deuren.Emiel en Tèlessa zijn terug uit vakantie en starten aan hun twee laatste maanden in het café. “Zondag 1 oktober zal de laatste dag zijn dat café Rialto open is”, zegt het koppel.

—---------------------------------------

Gastronomisch restaurant De Warande in Sint-Jan-in-Eremo (Sint-Laureins) sluit eind deze maand de deuren. Na 33 jaar werken houden chef Dirk Boelens (62) en gastvrouw Mireille Praet (59) ermee op. Op zondag 20 augustus draaien ze hun laatste service. —------------------------------------------------

Op dinsdag 8 en woensdag 9 augustus wordt de Collegestraat in Eeklo afgesloten voor gemotoriseerd doorgaand verkeer ter hoogte van nummer 62. Door de werken wordt de rijrichting in Schuttershof gewijzigd. De weg wordt afgesloten voor het plaatsen van zonnepanelen aan een woning. Plaatselijk verkeer is wel mogelijk. Ook fietsers en voetgangers kunnen passeren.

—-------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws