Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 7 augustus 2023

gepost 7 months ago, op maandag, 7 augustus 2023 door Crew

De oude bibliotheek in de Boomgaardstraat in Aalter staat te koop. De bibliotheek is al een tijd verhuisd naar het nieuwe Kunstencentrum aan het station. Nadien deed het gebouw nog dienst als vaccinatiecentrum, maar nu staat de hele site leeg. Tot 24 augustus loopt de eerste biedingsronde, met een instelprijs van 770.000 euro.

—---------------------------------------------

Het feestcomité van Poeke (Aalter) heeft stand-upcomedian Piv Huvluv geboekt voor het kermisweekend in september. Piv Huvluv komt op vrijdagavond 8 september om 20.30 uur naar de kermis in het kasteeldorp.

—--------------------------------------------

Het Rode Kruis afdeling Aalter heeft Kurt Goossens in de bloemetjes gezet omdat hij al honderd keer bloed kwam geven. Ook midden in de zomer organiseerde Rode Kruis Aalter een bloedinzameling. Broodnodig, want net in de zomermaanden zijn er vaak minder bloedgevers.

—--------------------------------------------

De heraanleg van de omgeving aan de ingang van het woonzorgcentrum, het centrum voor dagverzorging en de assistentiewoningen in Sint-Laureins, gaat van start. De werken zullen tot eind december duren.

—---------------------------------------------

Wie de kleerkast eens wil opruimen, doet dit het best de komende dagen. M-accent kringloopwinkels organiseert op woensdag 16 augustus een textielinzameling aan huis in Maldegem. Meer info via [email protected] en www.m-accent.be.

—------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws