Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 3 augustus 2023

gepost 7 months ago, op donderdag, 3 augustus 2023 door Crew

De organisatie van het gratis festival Helden in het Park in Eeklo kreeg te maken met vandalisme. Afgelopen dagen ontdekten ze namelijk dat het podiumzeil vernield werd door vandalen. De politie is intussen een onderzoek gestart. Maar de organisatie hoopt op een gouden tip van buurtbewoners of toevallige passanten.

—-------------------------------------------------------

Er zijn paaltjes geplaatst aan de doorsteek tussen de Leopoldlaan en de Sint-Jansdreef, ter hoogte van restaurant Laan 7 in Eeklo. Zo wordt voorkomen dat automobilisten nog kunnen afslaan ter hoogte van het fietspad aan de Leopoldlaan en de Sint-Jansdreef.

—-----------------------------------------------------

Na de zuiderse markt schrapt Eeklo op zaterdag 5 augustus nu ook de geplande kindernamiddag en de boekenmarkt. Zaterdag moest een feestdag worden in het centrum van Eeklo. Maar door de slechte weersvoorspellingen wordt het heel wat minder. —--------------------------------------------------------

Woonzorgcentrum Veilige Have uit Aalter trekt dit jaar de Aalterse kaart voor hun kermisoptreden. Dit jaar staat het feest op dinsdag 19 september gepland. Wendy Van Wanten –die zelf in Aalter woont- is de hoofdgast, samen met Chris Clark uit Aalter.

—-----------------------------------------------

De concertreeks Parkies verhuist van Adegem naar Maldegem, maar slaat komende vrijdag 4 augustus wel over. Dit weekend is er in Maldegem immers al het festival Couleurs Devie. Op vrijdag 11, vrijdag 18 en vrijdag 25 augustus kan je wel nog genieten van Parkies. —---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws