Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 31 mei 2024

gepost 3 weeks ago, op vrijdag, 31 mei 2024 door Crew

Het bus- en tramverkeer van De Lijn zal aanstaande maandag ernstig verstoord zijn door een nationale betoging in Brussel. Die betoging wordt georganiseerd door het ABVV en het ACOD Openbare Diensten. De Lijn maakt een aangepaste dienstregeling in heel Vlaanderen die vanaf zaterdagnamiddag te raadplegen is via de app en de website.

—-------------------------------

De ondergrondse parking op de plaats van de oude academie in de Stationsstraat in Aalter krijgt stilaan vorm. Arbeiders werken zes dagen op zeven, en vaak twaalf uur per dag. En het gaat ook echt vooruit in de drukste straat van Aalter.

—--------------------------------

Naar aanleiding van Wereldfietsdag organiseert basisschool De kleine helden uit Eeklo een wielerwedstrijd voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Daardoor geldt er vandaag een parkeerverbod in verschillende straten.

—--------------------------------------

De werken aan de brug die over de E40 loopt ter hoogte van de Kloosterstraat in Drongen zijn afgerond. Na iets minder dan een jaar werken is de nieuwe brug in Drongen officieel open.

—-----------------------------------

In de René Vermaststraat in Eeklo vinden er van maandag 3 juni tot en met maandag 17 juni herstellingswerken plaats. De weg is dan afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De rijweg wordt er volledig hersteld, inclusief het voetpad. Voetgangers en fietsers kunnen wel nog door.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws