Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 3 november 2023

gepost 8 months ago, op vrijdag, 3 november 2023 door Crew

De storm Ciarán heeft op verschillende plekken in Vlaanderen lelijk huis gehouden. In Maldegem en Aalter liepen enkele meldingen van omgevallen bomen binnen. In Aalter zorgden stevige windstoten voor omgevallen bomen in de Urseleweg en het Beukenpark. In de Weibroekdreef zijn enkele panelen losgekomen en in de Brugstraat was er een probleem met een kraan.

In de Heirweg in Maldegem is er een laaghangende elektriciteitskabel gebroken doordat er een boom op viel.

—---------------------------------------------

Storm Ciaran die bracht donderdagochtend ook schade toe op het erf van aannemer David Van de Bossche in Kaprijke. “De man zijn schuur is op enkele seconden tijd verloren gegaan”

—--------------------------------

De sloop van kleuterschool Sint-Janneke langs de Brugsesteenweg in Eeklo is volop bezig. Het schooltje maakt plaats voor het Heldenhuis, een thuis voor jongvolwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

—------------------------------------

De verbouwing van Cultuurcentrum De Herbakker zit na meer dan een jaar in de laatste rechte lijn. Stad Eeklo weigerde half oktober wel de oplevering omdat er nog te veel details moesten afgewerkt worden, maar dat is geen reden tot paniek. “De Herbakker heropent het weekend van 12 en 13 januari”, zegt schepen Danny Plaetinck (N-VA).

—-----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws