Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 6 november 2023

gepost 7 months ago, op maandag, 6 november 2023 door Crew

Langs een deel van de Knokkebaan (N44) in Knesselare (Aalter) geldt een snelheidsbeperking van vijftig kilometer per uur. Normaal mag je er negentig rijden, maar de laatste weken zijn er naast de rijweg grote werkzaamheden van de nutsmaatschappijen. Daardoor mag je aan de werken maar vijftig per uur rijden.

—-----------------------------------------

De Albert Heijn van Maldegem is de winnaar geworden van de ‘Buurtsuper van het jaar 2023’. Tijdens de komende kerstperiode heeft de Albert Heijn in Maldegem een speciale verrassing in petto.

—-------------------------------------------------

Het Feestcomité van Poeke (Aalter) gaat op zoek naar deelnemers voor hun kerstmarkt die op zondag 17 december vanaf 15 uur wordt gehouden. Verkopers van eet- en drankstanden worden niet toegelaten.

—-------------------------------------------

Op de Markt in Eeklo wordt in december een gezellige kerstmarkt gepland. Maar er komt nog meer eindejaarsplezier. Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Eeklo, aan het terrein van het oud zwembad in de Oostveldstraat. De artiesten gaan er van 13 december tot en met 7 januari 2024 voorstellingen geven.

—---------------------------------------------

De Meetjeslandse rockband Woesten komt voor het eerst met een eigen vinylplaat op de proppen. De plaat bestellen kan op www.woesten.be.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws