Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 2 november 2023

gepost 8 months ago, op donderdag, 2 november 2023 door Crew

Het vernieuwde fietspad langs Woestijne, tussen Aalter-Brug en Ursel, is geopend. Het fietspad kreeg een nieuwe laag asfalt. Aalter investeerde in totaal 160.000 euro om er het fietscomfort te verbeteren.

—-------------------

De kerklokken van de kerk op het Oostveld in Eeklo komen ten laatste volgend jaar terug naar de wijk. De kerk op het Oostveld is ondertussen gesloten en wordt in de toekomst de nieuwe stek voor de school Kleine Helden.

—------------------------------------

Gezinsbond Aalter organiseert op zaterdag 4 november een tweedehandsbeurs voor kinderartikelen in zaal Pax. De toegang is gratis, ook voor wie geen lid is van de Gezinsbond. —------------------------------------------------------------

De gemeente Aalter organiseert op zondag 5 november een laatste keer dit jaar een gegidste natuurwandeling in het kasteeldomein van Poeke. Omdat het iets vroeger donker wordt, start de wandeling zondag al om 14 uur. Inschrijven is niet nodig.

—-----------------------------------------------------

Jeugdcentrum Kadans uit Aalter organiseert op zondag 5 november een gratis kinderrommelmarkt, voor en door kinderen. Standhouders kunnen zich gratis inschrijven via [email protected]

—-------------------------------------

Het dorp Adegem (Maldegem) supportert in het veldrijden al voor Emiel Verstrynge, maar daar komt nu een nieuwe held bij. Bij de vrouwen fietst dorpsgenoot Lotte Baele (20) zich nu een weg naar de top. Met zondag haar eerste EK.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws