Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 29 juli 2022

gepost 1 year ago, op vrijdag, 29 juli 2022 door Crew

Op de terreinen van het opvangcentrum voor asielzoekers in Eeklo wordt deze week een zomerkamp georganiseerd. De leiding van Kazou zorgt daar een week lang voor. Bij een ondervra­ging bij burgemees­ters van gemeenten waar een asielcen­trum is, geeft 95 procent aan dat er uiteinde­lijk weinig of geen problemen zijn met het asielcen­trum en de bewoners.

—--------------------------------------------

Wie een half uur gratis parkeert in het centrum van Eeklo, kan dat binnenkort misschien ook met een sms’je regelen. Het systeem werd onlangs in Deinze geïntroduceerd, en kan ook meer comfort bieden voor het gratis parkeren in Eeklo.

—--------------------------------------

Een productielijn van voedingsbedrijf Vandemoortele in Eeklo is stilgelegd nadat er vocht was vastgesteld in de isolatiepanelen van de diepvriesruimte. Het bedrijf hoopt tegen volgende week een oplossing gevonden te hebben zodat de productie kan heropstarten. Door de extreme temperaturen is er in de grote diepvriezer meer condens ontstaan.

—--------------------------------------

Op zoek naar een job? Dan kan je misschien wel aan de slag bij het stadsbestuur van Eeklo. Tot 30 september kan je solliciteren voor de job van administratief medewerker bij de personeelsdienst. Maar er zijn ook verschillende vacatures als maatschappelijk werker, verzorgende en poetshulp. Daarvoor kan je doorlopend solliciteren.

Info: www.eeklo.be.

—----------------------------------------------

Tussen 4 en 21 augustus worden wegenwerken gepland in de Nieuwstraat in Maldegem. De Nieuwstraat wordt onderbroken voor het verkeer tussen het kruispunt met de Boudewijn Lippensstraat en de rotonde met de Brielstraat.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws