Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 1 augustus 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 31 juli 2022 door Crew

Twee paaltjes in het midden van de weg verhinderen dat de Valkestraat in Aalter nog als een sluipweg gebruikt wordt. Nu je van op de Markt niet meer linksaf mag naar de Bellemstraat, gebruiken veel chauffeurs de Valkestraat honderd meter verder als sluipweg om toch snel naar de Bellemstraat te geraken.

—----------------------------------

Aalter wil van 2023 het horecajaar maken. Op verschillende momenten in het jaar wil de gemeente alles wat met eten en drinken te maken heeft in de kijker zetten. Hoogtepunt worden de zogenaamde ‘horecatafels’, een soort plaatselijke horecabeurs waarbij horeca en voedingsbedrijven hun troeven kunnen laten zien.

—--------------------------

Zangeres Petra De Steur uit Ursel (Aalter) mag op maandag 1 augustus naar de tv-opname van de nieuwe ‘Tien om te Zien’ in Westende. Eind 1989 scoorde ze een monsterhit met ‘Laat je gaan’, en die schijf mag ze 33 jaar later nog eens brengen op het podium van het populairste liedjescircus.

—-----------------------

Fitnessketen Basic-Fit zet de verovering van het Meetjesland verder. Eind deze maand opent een vestiging in Maldegem. Het Meetjesland was lang een blinde vlek op de kaart van Basic-Fit, maar dat verandert. Er was enkele jaren geleden de opening van de zaak langs de N9 in Lievegem. Vorig jaar kwam daar de fitness in Eeklo bij.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws