Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 25 november 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 25 november 2022 door Crew

Het boek ‘Bewogen jaren, Lotenhulle en Poeke’ van Patriek De Meyer (70) is klaar. Zondag kan je eenmalig naar een tentoonstelling. In het boek ‘Bewogen jaren’ duikt Patriek De Meyer uit Lotenhulle in de oorlogsgeschiedenis van zijn dorp.

—----------------------------------------------

Wie voorbij het stadhuis van Eeklo passeert ziet daar niet de normale groen-witte stadsvlaggen wapperen, maar wel speciale oranje vlaggen. Het gaat om een actie van Sor-optimist International Eeklo-Meetjesland, die met de ‘Orange Day Campagne’ aandacht vraagt voor partnergeweld, familiaal geweld, en geweld tegen vrouwen in het bijzonder.

—-------------------------------

Kris Thys (51) wordt de nieuwe voorzitter van Open Vld Eeklo. De man werd unaniem verkozen om de partij te leiden. Open Vld vloog eerder dit jaar van de meerderheid naar de oppositie. Met een vernieuwd bestuur willen ze vol goede moed naar de verkiezingen van oktober 2024 trekken.

—------------------------------

De inschrijvingen zijn gestart voor de vierde editie van de culinaire winterwandeling, die op zaterdag 17 december gehouden wordt in Sint-Laureins. De wandeling is veertien kilometer. Er zijn zeven stopplaatsen waar telkens iets lekkers aangeboden wordt. Inschrijven via www.sint-laureins.be of bij de dienst Vrije Tijd.

—-----------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws