Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 24 februari 2023

gepost 12 months ago, op donderdag, 23 februari 2023 door Crew

Voormalig schepen Bob D’haeseleer (40) keert zondag na een half jaar Duitsland terug naar zijn heimat Eeklo. Maandag zal hij ook zijn zitje in de gemeenteraad weer innemen.

—-------------------------

Een 60-jarige man moet zijn Porsche, een bedrijfswagen, twee maanden aan de kant laten staan nadat hij met een snelheid van 161 kilometer per uur over de N44 - een zone 90 - vlamde. De politierechter legde hem ook een boete van 1.200 euro op.

—----------------------------

Enkele buren van het begin van de Weibroekdreef in Aalter zijn niet opgezet met de nieuwe bushalte voor hun deur. De Lijn en de gemeente Aalter hebben de bushalte uit de Kouter verhuisd naar het begin van de Weibroekdreef. Niet naar de zin van de buren die nu plots een bushalte voor de deur hebben.

—-------------------------------

Het feestprogramma van Lotenhulle voor de doortocht van de Ronde van Vlaanderen op zondag 2 april, wordt verder uitgebreid. Op vrijdag 31 maart komen José De Cauwer en Rik Vanwalleghem naar het gemeentelijk ontmoetingscentrum van Lotenhulle.

—----------------------------

Fluvius voert momenteel nutswerken uit in de Desiré Steyaertstraat, Romanus Van Wassenhovestraat en Joseph d’Huyvetterstraat. Vanaf 1 maart zullen er nutswerken plaatsvinden in de Slachthuisstraat in Eeklo.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws