Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 27 februari 2023

gepost 12 months ago, op maandag, 27 februari 2023 door Crew

Naar aanleiding van de 27ste verjaardag van de kettingbotsing op de E17 in Nazareth, controleert politiezone Maldegem tijdens de Oost-Vlaamse Verkeersveilige Dag. Er wordt gelet op de snelheid van automobilisten.

—-------------------------

Bezoekers van de wekelijkse markt in Eeklo zijn aangesproken door inspecteurs van de lokale politie. Ze hielden een oogje in het zeil voor gauwdieven, maar ook voor makkelijke slachtoffers. “De mogelijke ‘slachtoffers' kregen daarna tips om zich beter te beschermen", klinkt het bij de politie.

—-----------------------------------------

Pastoor Herbert Vandersmissen (40) wordt tijdelijk de nieuwe pastoor van de parochie Heilige Marta en Maria. Pastoor Johan Balcaen van de parochies in groot-Aalter is in langdurig ziekteverlof.

—---------------------------------------------

Ook het dorp Poeke (Aalter) springt op de kar van de doortocht van de ‘Ronde van Vlaanderen’, en organiseert een feestweekend. Op zondag 2 april rijdt de Ronde van Vlaanderen door zes van de acht dorpen van Aalter. In zowat elk dorp wordt een feestprogramma uitgewerkt.

—-----------------------------------------------

Muzikaalter organiseert op 14 en 15 april een nieuwe editie van Aalter Promt. De affiche is bekend. Bent Van Looy is de eregast om mee te zingen met de Concertband Aalter en het pop-upkoor. De twee concerten vinden plaats in het Sportpark van Aalter. —--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws