Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 22 september 2023

gepost 9 months ago, op vrijdag, 22 september 2023 door Crew

De diefstal van een fiets van een OCMW-medewerker van Eeklo heeft heel wat gevolgen. Stad Eeklo blijft wat op de vlakte over de feiten, omdat de politie momenteel een onderzoek voert. In de fietszak zou een laptop gezeten hebben, en ook een notitieboekje met persoonlijke gegevens van cliënten.

—----------------------------------------------

De Kaaifeesten gaan door in Eeklo en daardoor is er een gewijzigde verkeerssituatie tot en met woensdag 4 oktober. Er zal er een feesttent staan op het Gebroeders van de Woestyneplein.

—-------------------------------------------

De Kidsgids van de stad Eeklo staat online. Inschrijven voor de activiteiten tijdens de herfstvakantie kan vanaf 28 september om 12 uur. Alle info via de site van de stad Eeklo.

—----------------------------------------------------------------------------

Comedian en muzikant Koen Dewulf uit Eeklo vormt voortaan het duo Dewulf & De Schepper, met collega Thomas De Schepper. De passie voor muziek bracht hen samen, en hun stemmen blijken echt wel te blenden.

—----------------------------------------------

Aalter viert op zondag 24 september de nakermis. De Koninklijke Muziekvereniging Sint-Ceciliavrienden uit Lotenhulle verzorgt dan een kioskconcert, op de kiosk van de Markt in Aalter.

—----------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws