Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 21 september 2023

gepost 9 months ago, op donderdag, 21 september 2023 door Crew

Begin juni werd de westhoekwolf nog gespot in het Meetjesland, maar sindsdien ontbreekt elk spoor van het dier. Volgens Jan Loos van Welkom Wolf is de kans erg klein dat er nog een passage van de wolf door het Meetjesland volgt. “De wolf heeft zeker zo’n 20.000 hectare nodig met rustplekken waar amper iemand komt.

—----------------------------------------------------------

Inwoners, ondernemers en verenigingsleden krijgen de kans om hun mening te geven over Eeklo. In het kader van het citymarketingtraject wil het stadsbestuur via een bevraging de troeven en werkpunten van de stad in kaart brengen. Je kan de bevraging invullen tot en met zondag 8 oktober via www.eeklo.be/citymarketing.

—------------------------------------------------------

Open VLD verkiest zaterdag een nieuwe voorzitter. De Eeklose afdeling haalt aan de vooravond van de verkiezing de drie kandidaten naar Eeklo. Het kandidaat-voorzittersdebat vindt plaats op vrijdag 22 september om 20 uur in het Torenhof, Kerkplein 6 in Eeklo.

—------------------------------------------------------------

Voor de wielerfanaten is er op zaterdag 23 september de Roger De Vlaeminck Classic in Eeklo. Iedereen is welkom om mee te fietsen langs het nieuwe parcours. Het nieuwe parcours ‘Milan-San-Eeklo’ heeft afstanden van 50, 85 en 126 kilometer

—------------------------------------------------

De wijk Vossenhol in Maldegem viert van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september feest. Naast klassiekers zijn er ook enkele nieuwe activiteiten zoals een dartstornooi.

—------------------------------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws