Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 20 september 2023

gepost 9 months ago, op woensdag, 20 september 2023 door Crew

Stad Eeklo is in onderhandeling met de eigenaars van de ‘kleine Delhaize’ in de Stationsstraat om de site te kopen. Daar zou onder andere een centrumparking kunnen komen. Een voorstel om deze winter alsnog een laatste keer op de Markt van Eeklo te parkeren, haalt het dan weer niet.

—--------------------------------------------

De bewoners van woonzorgcentrum Veilige Have in Aalter hebben dinsdag op hun eigenste manier ‘Aalter Kermis’ gevierd. Naar jaarlijkse traditie werd een shownamiddag georganiseerd in Veilige Have. Voor de senioren die zelf niet meer naar de kermis kunnen, komt de kermis zo een beetje naar hen toe.

—-----------------------------------------------

Het gemeentebestuur van Maldegem pakt voor het eerst uit met een Maldegemdag. Op zondag 15 oktober worden de toeristische attracties van de gemeente in de kijker gezet, met een soort toeristische sneukeltoer.

—-------------------------------------

De kermisweek van Maldegem is volop aan de gang. Deze woensdag is er een wielerwedstrijd. Deze loopt onder andere in de Westeindestraat en Marktstraat. De toegang tot deze straten is volledig afgesloten van 13 tot 20 uur.

—---------------------------------------------

Een nieuw feestcomité zorgt van vrijdag 22 tot zondag 24 september voor een vernieuwd kermisprogramma in Sint-Laureins. Vrijdag wordt om 17 uur gestart met een Afterwork Party, die zal overgaan in een fuif. Zaterdag 23 september is er van 13 tot 19 uur een gratis kinderfeest op de speelplaats van De Regenboog in Sint-Laureins.

—------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws