Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 21 april 2023

gepost 10 months ago, op vrijdag, 21 april 2023 door Crew

Het treinverkeer tussen Aalter en Gent-Sint-Pieters was donderdag avond onderbroken na een persoonsaanrijding in het station van Bellem (Aalter). Volgens getuigen stapte de persoon onder een doorrijdende trein. “Alles wijst inderdaad op een wanhoopsdaad”, zegt Frédéric Petit, woordvoerder van Infrabel. Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

—--------------------------------------

Een 87-jarige man is donderdagochtend om het leven gekomen langs de Expressweg in Kaprijke. Hij werd wellicht onwel achter zijn stuur en reed met zijn auto in de gracht. Een reanimatie kon niet meer baten.

—----------------------------------

Het polderdorp Sint-Laureins pakt uit met nieuwe toeristische troeven. Blikvanger zijn kajaktochten waarbij je van Sint-Laureins naar Maldegem of verder kan peddelen. Er loopt ook een nieuwe Luisterroute door het dorp, en om helemaal hip te zijn kan je in Sint-Laureins nu ook aan geocaching doen.

—-----------------------------

Peter Van Hecke (58) uit Maldegem start met Respect zijn eigen politieke beweging op. Een beweging die zich zal inzetten voor alle Maldegemnaars. Iedere burger, ondernemer en vereniging verdient respect aldus Peter Van Hecke.

—-----------------------------

De nieuw aan te leggen parking in de Kaaistraat in Eeklo zal plaats hebben voor zestig wagens. Eerst waren er veertig auto’s gepland, maar de stad tekent nu plannen uit om er zestig wagens te laten parkeren. Er wordt ook heel wat groen in de plannen geïntegreerd. —--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws