Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 20 april 2023

gepost 1 year ago, op woensdag, 19 april 2023 door Crew

Een panel van 27 Eeklonaars zal begin mei haar zegje mogen doen over een eventuele fusie van Eeklo met een van de buren. Alleen: voorlopig lijkt alleen Kaprijke nog interesse te tonen. En dat terwijl een fusie van Eeklo met Kaprijke veel te klein is.

—------------------------------

De Stationsstraat in Aalter wordt in mei opgefleurd door het kunstproject Regard. Maar liefst zestig plaatselijke kunstenaars tonen hun werk in etalages en achter ramen, op alles samen zeventig locaties. Nooit eerder kwam zoveel lokaal talent samen.

—------------------------------

De affiche is bekend voor de zondag van de nakermis in Aalter-centrum. Willy Sommers wordt de hoofdgast op zondag 24 september.

—----------------------------------------------------

Maldegem zet voor de Erfgoeddag van zondag 23 april alles in op deelgemeente Adegem. Er wordt gekozen voor de wandelroute ‘Op stap met Osschaert in Adegem’. De wandeling start aan de Sint-Adrianuskerk in Adegem.

—------------------------------

Het zonnige weer maakte ook van de Buitenspeeldag in Aalter een groot succes. Alle schermen gingen woensdag op zwart want achteraan het Sportpark stond van alles om een leuke speelnamiddag mee te beleven.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws