Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 20 januari 2023

gepost 1 year ago, op vrijdag, 20 januari 2023 door Crew

Politie Meetjesland waarschuwt haar burgers dat er oplichters actief zijn die zich in de buurt van Eeklo voordoen als werknemers van ING België. De oplichters komen aan huis en troggelen via je bankkaart geld af van hun slachtoffers.

—-------------------------------

Het zwembad van Aalter past de openingsuren lichtjes aan. Vanaf nu sluit het zwembad van Aalter op vrijdagavond een halfuurtje vroeger voor het publiek. Het zwembad sluit haar deuren voortaan om 20 uur in plaats van 20.30 uur. De andere openingsuren blijven ongewijzigd. —--------------------------

Het voetbalveld van Bellem wordt omgebouwd tot een sport- en speelpark, waar de voetbalclub en de jeugdverenigingen samen zullen huizen. De gemeente Aalter investeert maar liefst 4,5 miljoen euro.

—-------------------------------

In de Oostveldstraat en in de Burg. Lionel Pussemierstraat in Eeklo worden vanaf deze vrijdag 20 januari nutswerken uitgevoerd. De werken starten in de Oostveldstraat tussen de N9 en de Burg. Lionel Pussemierstraat. Dit kan lokale verkeershinder met zich meebrengen, maar doorgaand verkeer is wel mogelijk.

—------------------------------------

Bij een vechtpartij tussen een 20-tal personen op het Ledebergplein in Ledeberg viel donderdagavond omstreeks 19.30 uur één gewonde. De politie snelde ter plaatse en voert een onderzoek. Er werden nog geen verdachten opgepakt en alles is er intussen rustig.

—-------------------------

In de Blauwstraat in Wondelgem is een drugslab opgerold. Eén verdachte werd hierbij aangehouden. De politie trof bij de huiszoeking zo’n vijf kilogram speed aan, goed voor een straatwaarde van om en bij de 40.000 euro.

—----------------------------------

De Gentse politie heeft elf bromfietsers gecontroleerd. Acht brommers waren opgedreven. “Eén bromfietser testte ook positief op drugs”, klinkt het bij de politie. “Een andere werd betrapt terwijl hij eigenlijk levenslang rijongeschikt was verklaard.”

—----------------------------------

In februari komt de veertiende editie van Flanders Horse Expo naar Flanders Expo, met mix aan sport, spektakel en vorming. De expo is een aanrader voor elke paardenliefhebber. Flanders Horse Expo, Van 10 - 12 februari in Flanders Expo, alle info op www.flanders-horse-expo.be.

—---------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws