Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 19 mei 2023

gepost 11 months ago, op donderdag, 18 mei 2023 door Crew

Sint-Laureins zal voorlopig zelf geen initiatief nemen voor een fusie. Dat werd beslist op de gemeenteraad. De meerderheidspartij Samen heeft de mogelijke fusieplannen van Eeklo, Kaprijke, Assenede en Sint-Laureins besproken, maar houdt voorlopig de boot af. —--------------------------------

Freinetschool De Kleine Helden in Eeklo heeft haar speelplaats in een groen jasje gestoken. De leerlingen en hun ouders gingen samen met de school aan het brainstormen, om zo hun ideale speelplek te creëren. Het resultaat: een groene speelruimte waar iedereen zijn energie kwijt kan.

—-------------------------

De ingrijpende rioleringswerken in de industriezone van Maldegem gaan officieel van start op maandag 5 juni. De werken zijn ingrijpend en zullen een jaar duren.

—------------------------------------------

Wie gezond wil sporten kan in Eeklo voortaan terecht in de nieuwe buitenfitness op het stedelijk Sportpark. Achteraan de sportterreinen, achter de heuvels naast het hockeyveld, werd 25.000 euro geïnvesteerd in een nieuwe buitenfitness. Binnenkort moet ook in het Wilgenpark nog een tweede buitenfitness komen.”

—----------------------------

Basketbalclub e5 Sgolba Aalter organiseert nog tot zondag 21 mei de Beker van Oost-Vlaanderen. Drie dagen strijden de beste basketbalploegen van onze provincie tegen mekaar.

—---------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws