Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 22 mei 2023

gepost 11 months ago, op zondag, 21 mei 2023 door Crew

Stad Eeklo onderzoekt of de verkeerslichten aan de Markt, ter hoogte van het Middenstandshuis, op knipperstand kunnen. Door de parkeervrije Markt kan je niet meer op en af de Markt, dus zijn de verkeerslichten op de N9 daar minder nodig.

—---------------------------------

Drama bij het ooievaarskoppel Opel en Kia in Knesselare. Het nest met jonge vogels werd aangevallen, vermoedelijk door kraaien. De drie kuikens zijn spoorloos en één van de ouders zit met een gebroken poot in de weide.

—-----------------------------------------

Nog tot en met vrijdag 30 juni 2023 kunnen studenten samen studeren in ArtA’A en jeugdcentrum Kadans. Reserveren voor een plekje in ArtA’A is verplicht.

—--------------------------------------

Net als vorig jaar won Auke De Buysser de Ronde van Vlaanderen voor meisjes nieuwelingen. Dit jaar was het voor deze categorie, als onderdeel van de jeugddag, een aparte wedstrijd. De Knesselaarse maakte het af in een sprint met een zestiental meisjes.

—------------------------------

De Aalterse Handelaars gaan op zoek naar extra deelnemers voor de avondmarkt, die gepland is op vrijdag 23 juni. Alle info via [email protected].

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws