Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 23 mei 2023

gepost 9 months ago, op dinsdag, 23 mei 2023 door Crew

De herstellingswerken aan het Verbauwenbad in Eeklo zijn volop aan de gang. Burgemeester Luc Vandevelde (SMS) bracht een werfbezoek aan het zwembad van Eeklo. Door barsten in de zwembadvloer moest er naar een oplossing gezocht worden. Ten vroegste op 1 september, en zeker voor het einde van het jaar kan het zwembad in Eeklo terug openen.

—----------------------------------------

De sloop van de oude rijkswachtkazerne in de Kaaistraat in Eeklo wordt een pak duurder dan verwacht. De sloop en de sanering van de terreinen zou eigenlijk maar 850.000 euro kosten. Maar nog voor de werken gestart zijn, zullen die een kwart miljoen euro meer kosten. —--------------------------------------

De stationsbuurt van Aalter maakt zich op voor Statiekermis, traditioneel in het lange Pinksterweekend. De kermisattracties staan heel het weekend opgesteld in de Spoorweglaan.

—-------------------------------------------

Beweging.net afdeling Aalter heeft 700 vetplantjes uitgedeeld aan de mensen in de zorgsector en aan vrijwilligers. Aan de plantjes hing een kaartje met de boodschap ‘Speciaal voor jou!’.

—-------------------------------------

De Kunstacademie Maldegem (KUMA) neemt initiatieven om tegen het volgende schooljaar nieuwe leerlingen te lokken. Wie dat wil, kan tijdens de maanden mei en juni een bezoekje brengen aan de verschillende ateliers en zien hoe het eraan toegaat. Alle info op www.academiekuma.be.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws