Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 18 mei 2023

gepost 9 months ago, op woensdag, 17 mei 2023 door Crew

De doorsteek tussen de Brugsesteenweg en de Leopoldlaan in Eeklo moet binnen een paar weken gerealiseerd zijn. De Leopoldlaan is volledig vernieuwd en werd ondertussen al feestelijk geopend, maar momenteel wordt nog een doorsteek gemaakt tussen de Leopoldlaan en de Brugsesteenweg.

—-----------------------------------------------

Mieke Schauvliege (50) uit Aalter is de nieuwe fractieleider voor Groen in het Vlaams Parlement. Eigenlijk wou ze nooit in de politiek, maar het was voormalig minister Jef Tavernier die haar destijds toch kon overtuigen.

—------------------------

De Meetjeslandse Dierendag in Eeklo wordt op zondag 21 mei omgedoopt tot ‘Huysmanhoeve Kraait’. Het wordt een gratis event dat Plattelandscentrum Meetjesland samen met Landelijke Gilden organiseert.

—---------------------------

Maldegem organiseert deze zomer weer de concertenreeks Parkies. De line-up is nu bekend. Op vrijdag 7 juli wordt gestart op het terrein achter Den Hoogen Pad in Adegem, met Karen Damen en Topguns, de groep van Sean Dhont. Op vrijdag 14 juli komt Mama’s Jasje. De concerten zijn elke week gratis.

—-----------------------------

Op maandag 22 en dinsdag 23 mei worden werken uitgevoerd in Lembeke (Kaprijke). Er wordt gewerkt in Aveschoot en ook in Lembeke-Dorp. Tijdens de werken worden drie riooldeksels vervangen in opdracht van Aquafin.

—---------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws