Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 17 maart 2023

gepost 11 months ago, op donderdag, 16 maart 2023 door Crew

Het grootste project van dit jaar in Aalter wordt de bouw van het nieuw multifunctioneel centrum in Knesselare, op de gronden van het gesloopte klooster. Het voormalige klooster in de Kloosterstraat in Knesselare ligt intussen tegen de vlakte. De bouw van het nieuwe ontmoetingscentrum kan in april starten en eind 2024 moet alles klaar zijn.

—------------------------------------

Het dialyseteam en de patiënten van AZ Alma Eeklo hebben samen feestgevierd. Niet het ziekenhuis, maar feestzaal het Sparrenhof was de plaats waar ze elkaar konden ontmoeten. Ook de familieleden van de patiënten waren er welkom.

—----------------------------

Studenten die deze zomer een centje willen bijverdienen, die kunnen aan de slag bij de gemeente Maldegem. De groendienst, het recyclagepark, de jeugddienst en de buitenschoolse kinderopvang zijn op zoek naar enthousiaste studenten.

—----------------------------

In Oost-Vlaanderen zijn er op dit moment 270 buschauffeurs tekort. Dat zegt de federatie van de Belgische autobus ondernemingen. Gemiddeld zoekt elke onderneming zes nieuwe chauffeurs, maar die zijn heel moeilijk te vinden. Vooral het verre reizen en de onregelmatige uren maakt het beroep minder aantrekkelijk.

—---------------------------------

De Leopoldlaan in Eeklo wordt 2 dagen lang afgesloten voor alle verkeer en dat op 20 en 21 maart.

—------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws