Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 20 maart 2023

gepost 11 months ago, op maandag, 20 maart 2023 door Crew

Stoeterij Hidalgo aan Oosteindeke in Maldegem kreeg ongewenst bezoek over de vloer. De dieven gingen er aan de haal met geld uit de shop maar werden verrast door de drie dalmatiërs die perfect de wacht hielden. “Vermoedelijk gaat het om zogenaamde zadeldieven op zoek naar peperdure paardenzadels”, zegt Vibe Florussen van het familiebedrijf.

—-------------------------------

De politie van Maldegem moest zaterdagmiddag tussenbeide komen voor een vechtpartij op de parking van het winkelcomplex aan de Koning Leopoldlaan. Volgens omstaanders ging het er heftig aan toe en was er zelfs sprake van het gebruik van een baseballknuppel. De politie kwam met verschillende ploegen ter plaatse om de kemphanen te scheiden.

—------------------------------------------

Een geparkeerde wagen in de Ravenschootstraat in Eeklo werd door onbekenden zwaar beschadigd. Vier banden en een raam sneuvelde.

De feiten speelden zich af in de nacht van zaterdag op zondag. Het slachtoffer van het vandalisme doet een oproep naar getuigen en diende klacht in bij de politie.

—------------------------------------------

ACV Aalter heeft de opbrengst van haar actie Soep op de stoep geschonken aan Welzijnsschakels De Toevlucht. Tijdens een receptie overhandigden voorzitter Daniël De Vriese en de leden van ACV Aalter een cheque van 650 euro aan De Toevlucht.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws