Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 15 september 2023

gepost 5 months ago, op vrijdag, 15 september 2023 door Crew

De Eeklose seniorenraad doet een oproep naar alle Eeklose 60-plussers om deel te nemen aan een bevraging inzake mobiliteit en wonen in Eeklo. Met die resultaten hopen ze enkele suggesties te doen aan de politieke partijen met oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

—-------------------------------------

De werken aan het fietspad in Woestijne, tussen Aalter-Brug en de grens met Ursel, zijn gestart. Fietsers moeten tot en met 13 oktober 2023 omrijden via de Middelweg.

—------------------------------------------------

Het lokaal bestuur van Aalter legt deze week een waterleiding op de begraafplaats van Knesselare. Er wordt een sleuf gegraven langs de zijkant van het dolomiet pad. De werken duren nog tot en met maandag 18 september.

—---------------------------------

De kermis in het centrum van Maldegem gaat van start vandaag. De Markstraat wordt omgevormd tot een feestelijke horecastraat. Vanaf 17 uur worden de Markstraat tussen de Noordstraat en de Edestraat en de Schouwburgplaats een volledig verkeersvrije zone. —--------------------------------------------------------

De gemeente Sint-Laureins plant een nieuw woonproject op de site van het vroegere speelplein in de Smissestraat. Een kernversterkend project met het nodige groen, in het hart van het polderdorp.

—----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws