Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 18 september 2023

gepost 5 months ago, op maandag, 18 september 2023 door Crew

Blijft de voetbal van Eeklo op de Zandvleuge of wordt er toch nog voor een nieuwe locatie gekozen? Die vraag zorgt voor hoogspanning tussen de verschillende politieke families in Eeklo. De oppositie wil het voetbal op de Zandvleuge houden. Maar toch komt er nu nog een studie die ook andere pistes moet onderzoeken.

—----------------------------------------------------

De politie nam twee verwaarloosde geiten in beslag. De eigenares kreeg een proces-verbaal. De leefomstandigheden van de dieren waren niet geschikt.

—--------------------------------------------------

Een werkgroep uit Aalter en Sint-Lievens-Houtem slaan de handen in mekaar om het Kinderkankerfonds te helpen. Ze werden ontvangen op het gemeentehuis waar een cheque van 12.900 euro overhandigd werd.

—----------------------------------------------------

Het stadsbestuur van Eeklo heeft een nieuw relatiegeschenk bedacht: de Eeklo-kousen. In de kleuren wit en groen, met het stadslogo en overal de naam ‘Eeklo’ op. De Eeklo-kousen zijn vooral bedoeld als geschenk aan de jubilarissen. Op het ticket van de kousen staat de tekst ‘Jullie zijn het perfecte paar’.

—-------------------------------------------------------------

Oxfam Wereldwinkel en de Raad voor Ontwikkelingssamenwerking van Maldegem hebben voor het eerst een Fair Trade-prijs uitgereikt in Maldegem. Het zesde leerjaar van school De Kleiheuvel in Kleit (Maldegem) mocht de prijs in ontvangst nemen.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws