Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 14 oktober 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 14 oktober 2022 door Crew

Op een werf voor de bouw van een kantoortoren op het Westwing Park in Roeselare is donderdag kort voor de middag een 50-jarige arbeider uit Aalter levensgevaarlijk gewond geraakt. Later op de dag overleed de man aan zijn verwondingen.

—----------------------------

De eerste bewoners zijn aangekomen in het omstreden opvangcentrum in het Godshuis in Sint-Laureins. Het gaat om 29 mensen, zowel families als alleenstaande mannen. De komende week komen er nog twee bussen, met samen zowat 45 bewoners. Op termijn wordt opgebouwd tot 240 asielzoekers. De zoektocht naar personeel loopt intussen moeizaam.

—------------------------------

De zeventigjarigen van Bellem (Aalter) hebben samen hun leeftijdsfeest gevierd. De groep liet zich rondrijden met de hoevetram voor een nostalgische rondrit door de straten van Bellem. Ook de dorpsschool werd nog eens bezocht, en de verandering aan het station van Bellem werden van dichtbij bekeken.

—------------------------------------

Wielerclub Sportvrienden vzw uit Eeklo organiseert op zondag 16 oktober een jeugdcross op de terreinen achter de sporthal. Het terrein is omgetoverd tot een cyclocrossparcours van 1.500 meter.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws