Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 13 oktober 2022

gepost 2 years ago, op donderdag, 13 oktober 2022 door Crew

De kleuter- en basisschool van het Emmaüsinstituut in Aalter neemt preventieve maatregelen om een corona-uitbraak op school te vermijden. Afgelopen weekend werden vijf personeelsleden van de school positief getest op corona. De school wil een grote uitbraak en een sluiting vermijden.

—-----------------------------------------

Dieven hebben begin deze week ingebroken in twee wagens die op parking Aard in Aalter, de parking ter hoogte van hotel Orchidee, geparkeerd stonden. De dieven sloegen de zijruit van de wagens in, en gingen lopen met enkele waardevolle voorwerpen die in de wagens lagen.

—-------------------------------------

Opvallend beeld woensdagochtend in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Een rij grote legervoertuigen trok daar de aandacht. De tanks parkeerden voor het klooster van Convent. De rij voertuigen stond er in het kader van een grote legeroefening. “Nog tot 14 oktober vindt er een grote legeroefening plaats in Eeklo.

—--------------------------------

De vzw M-accent, de koepel boven de vijf kringloopwinkels in het Meetjesland, gaat op zoek naar vijftien extra personeelsleden. In crisistijden waar veel bedrijven mensen ontslaan is dat opmerkelijk. Het maatwerkbedrijf wil tegen de stroom in varen, en verder investeren in klimaat en sociale tewerkstelling.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws