Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 14 juli 2023

gepost 7 months ago, op vrijdag, 14 juli 2023 door Crew


Michael Ally (25) wordt volgend jaar lijsttrekker van N-VA Aalter, en dus de man die Pieter De Crem en zijn CD&V het vuur aan de schenen moet leggen. CD&V en N-VA hadden in Aalter jarenlang een kartel, maar na hun vechtscheiding gaat het nu hard tegen hard.

—----------------------------------------------

Parkies komt op deze vrijdag voor een tweede keer deze zomer naar Maldegem. Deze maand staat het podium op de site van Den Hoogen Pad in Adegem. Volgende maand verhuist het wekelijkse muziekfeest naar het Sint-Annapark in Maldegem.

—-------------------------------------------

De vzw S-Plus rolt in Eeklo het project IJsbreker uit, en wil daarmee luisteren naar de noden van de senioren in de stad. IJsbreker start in vijf steden in evenveel Vlaamse provincies. Eeklo wordt pilootstad voor Oost-Vlaanderen. S-Plus is een pluralistische seniorenvereniging, met gezondheid en welzijn als focus.

—--------------------------------------------

Maldegem gaat op zoek naar een zelfstandige uitbater voor de cafetaria van sporthal Meos. De cafetaria wordt dit najaar grondig vernieuwd wat de sporthal als attractiepool alleen maar kan versterken. Het inschrijvingsformulier en het plan met de ruimtes die tot de concessie behoren, kan je vinden op www.maldegem.be/concessie-meos.

—---------------------------------------------

Het feestcomité Sint-Margriete (Sint-Laureins) organiseert deze zomer de 44ste familiale fietszoektocht. Je kan de zoektocht rijden vanaf 15 juli en dat tot en met 31 augustus. Je maakt een fietstocht van dertig kilometer door verschillende dorpen van Sint-Laureins.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws