Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 12 mei 2023

gepost 1 year ago, op donderdag, 11 mei 2023 door Crew

De politie van Assenede heeft een cannabisplantage opgerold in een woning. Er werden volgens bronnen zo’n 400 plantjes in beslag genomen. Twee personen werden ook gearresteerd.

—------------------------------

Groen Meetjesland roept de gemeentebesturen op om beslissingen te nemen in het nakende fusieverhaal. Voor Groen is de grote fusie tussen Eeklo, Kaprijke, Assenede en Sint-Laureins een optie, op voorwaarde dat alle betrokken gemeenten en vooral hun bevolking hier beter van worden.

—----------------------------------------

Maldegem heeft wensballonnen met vredeswensen de lucht ingelaten, met de stille hoop dat de oorlog in Oekraïne tot een einde komt. De vredeswensen werden opgelaten in het kader van het verbroederingsfeest.

—-----------------------------------------

De nieuwe ondergrondse centrumparking in de Stationsstraat in Aalter moet klaar zijn tegen september 2024. De gemeenteraad heeft de sloop van de oude Academie in de Stationsstraat goedgekeurd.

—----------------------------------------

De Boerenmarkt van Aalter viert op zaterdag 13 en zaterdag 20 mei feest voor de ‘Week van de Korte Keten’ Bezoekers krijgen proevertjes en kunnen aan elk marktkraam een spaarkaart vragen.

—----------------------------------------

Vanaf maandag 15 en dinsdag 16 mei zijn er werken in de Vrombautstraat in Eeklo. Er wordt een omleiding voorzien.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws