Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 11 mei 2023

gepost 9 months ago, op woensdag, 10 mei 2023 door Crew

De Leopoldlaan (N9) in Eeklo is woensdagavond officieel geopend. Na ruim acht maanden werken is de toegangspoort tot de stad vernieuwd, en is de Leopoldlaan nu echt een laan met het nodige groen. Kostprijs: 4,4 miljoen euro.

—-------------------------

De Marktstraat in Maldegem wordt een paar keer per jaar omgetoverd tot de Horecastraat. Die dagen wordt de Marktstraat autovrij, en kunnen er tot tachtig stoelen voor elke horecazaak gezet worden. Op Hemelvaart 18 mei wordt het concept een eerste keer uitgetest. —----------------------

Het strijkorkest ‘Les violons d’été’ van de Kunstacademie in Eeklo geeft op zondag 14 mei een Moederdagconcert. Het orkest organiseert de concerten om hun zomerkamp te financieren.

—--------------------------------

Studenten die in Maldegem op zoek zijn naar een plek om samen in stilte te studeren, kunnen voortaan in jeugdhuis De Redekiel terecht. De zogenaamde ‘Silent Places’ verhuizen wegens renovatiewerken in de bib naar een nieuwe locatie.

—-------------------------------------

De rommelmarkt van Poeke (Aalter) gaat op zoek naar de laatste standhouders voor hun rommelmarkt van zaterdag 17 juni. Wie deel wil nemen aan de 21ste editie van de populaire rommelmarkt, kan zich nu inschrijven via [email protected].

—------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws