Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 11 augustus 2023

gepost 6 months ago, op vrijdag, 11 augustus 2023 door Crew

Chauffeurs die in Aalter of Nevele de E40 oprijden richting Gent, moeten de komende weken rekening houden met verkeershinder. In Drongen wordt de brug over de E40 afgebroken aan de Kloosterstraat. Het verkeer op de E40 richting Gent kan gewoon door, maar wel op drie versmalde rijstroken.

—---------------------------------------------------------

Het kruispunt van de Tieltsesteenweg, de Moeie en de Korte Moeie in Eeklo moet eind deze maand tien dagen dicht. Het kruispunt wordt heraangelegd en is volledig afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer, en dat van 21 tot en met 31 augustus. Er lopen verschillende omleidingen.

—-----------------------------------------------------

De Scouts van Aalter duiken op zaterdag 12 augustus de zomer in met hun jaarlijkse beachfuif Plage à Gogo. Om 16 uur wordt al gestart met Terras à Gogo en mag je gratis op het feestterrein aan de Kattenberg. Ideaal voor een cocktail aan de bar of een duik in het zwembad. —--------------------------------------------------

Dit weekend is het twee dagen Cogétama Fest in Knesselare (Aalter). Goed voor twee dagen gratis sfeer en muziek in het Hemelrijkpark.

—------------------------------------------------------

Politicus Jan Briers heeft donderdag een dagje bijgeklust in het bedrijf LS Bedding in de Bogaardestraat in Maldegem.

Jan Briers is federaal parlementslid en is ook eregouverneur van Oost-Vlaanderen. Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, brengt deze zomer meer dan honderd politici naar de bedrijfsvloeren.

—-------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws