Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws 10 augustus 2023

gepost 6 months ago, op woensdag, 9 augustus 2023 door Crew


De gemeente Aalter ontvangt binnenkort op 25 augustus de rittenkoers Renewi Tour. De rit Aalter-Geraardsbergen zal die dag starten aan het gemeentehuis van Aalter. Organisator Golazo maakt met Jasper Philipsen, Jordi Meeus en Tim Merlier de eerste namen bekend.

—--------------------------------------------------

Eeklo maakt zich op voor het Herbakkersfestival. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus kan je weer gratis genieten van een pak straffe optredens. Onder andere Lady Linn en de band ‘School is Cool’ zijn van de partij.

—---------------------------------------------------------

Het dorp Bellem (Aalter) maakt zich op voor een feesteditie van de Bellemse Feesten. Het zijn de 37ste Bellemse Feesten. Vrijdag 11 augustus starten ze in Bellem om 16 uur met een afterwork met DJ Onix en DJ Bise. Op zaterdag is er stand-up in de tent. Op zondag zijn er optredens in de tent.

—------------------------------------------------------

Aalter werkt volop aan het kermisprogramma van de septemberkermis. De kermis van Aalter-centrum wordt dit jaar gehouden van vrijdag 15 tot en met zondag 24 september. De jaarmarkt in Aalter is op woensdag 20 september.

—------------------------------------------------------------

De concertreeks Helden in het Park maakt zich op voor een topavond.met concerten van Bamba Wassoulou Groove en Afro Cluster, en een dj-set van Mustik & Ball. Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark, Oostveldstraat 91 in Eeklo. De deuren openen telkens om 19 uur. De optredens en de dj’s starten om 20 uur.

—---------------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws