Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 1 september 2023

gepost 6 months ago, op vrijdag, 1 september 2023 door Crew

Een deskundige zal zich buigen over de oorzaak van de brand die woensdagavond woedde in meubelbedrijf Ambroise Interiors in Eeklo. Voorlopig zijn er geen aanwijzingen van kwaad opzet. Die mensen zijn compleet in shock”, reageert burgemeester Luc Vandevelde (SMS). “Ze zagen hun levenswerk in vlammen opgaan.”

—------------------------------------

Een drugs- en alcoholverslaafde man terroriseert al meer dan een jaar de bewoners van een appartementsgebouw in Eeklo. Zo uit hij bedreigingen naar bewoners, loopt hij gewapend rond en laat hij gebruikte heroïnespuiten rondslingeren.

—-----------------------------------------

Het Klavertje Vier in Knesselare (Aalter) start het schooljaar zonder Daan Terriere in de directeursstoel. De populaire directeur werd een jaar geleden geschorst, na onenigheid met het schoolbestuur. Na een lange procedure is de exit nu definitief. —----------------------------------------------------

De 62 jarige Annick Willems start op deze 1 september haar laatste jaar als algemeen directeur van het College ten Doorn in Eeklo. Een bijzondere dag, want precies vijftig jaar eerder stapte ze er voor het eerst als leerling door de schoolpoort.

—------------------------------------------------

De zomerbar Rust en Dust in Aalter sluit de zomer van 2023 af met nog twee muzikale weekends. Op zaterdag 2 september wordt een tapasdag gehouden. “Zondag 3 september om 14.30 uur komt de Aalterse groep Azdamme optreden

-----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws