Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 8 augustus 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 7 augustus 2022 door Crew

Vanaf maandag 8 augustus gaat de Knesselaarsestraat in Aalter dicht voor doorgaand verkeer. Dat is de doortocht van Maria-Aalter naar Knesselare. Het werk kadert in het dossier van de stationsomgeving in Maria-Aalter. Alles samen goed voor 5,4 miljoen euro aan investeringen.

—-----------------------------------------

Nog meer wegenwerken in de regio want vandaag starten de nutsmaatschappijen met werken in de IJzerstraat in Eeklo. Het gaat om voorbereidende aanpassingswerken aan de nutsleidingen, aan beide zijden van de Ijzerstraat. De werken zullen ongeveer twee weken duren.

—------------------------------------

Het Kunstenfestival van Aardenburg, net over de Meetjeslandse grens in Nederland, ontvangt prinses en kunstenares Delphine Van Saksen-Coburg. Het Kunstenfestival Aardenburg loopt daar nog tot 4 september. Op twintig locaties kan je kunst ontdekken van tientallen kunstenaars. Info: www.kunstenfestivalaardenburg.nl.

—-------------------------------------

De politie van Maldegem deelt op haar Facebookpagina een meisjesfiets die uit het water gehaald is in het Sint-Annapark. De rechtmatige eigenaar mag hen contacteren. “Doe steeds aangifte van een verloren of gestolen fiets roept de politie op. Ze raden ook aan om te kijken op www.bikebank.be als je een fiets kwijt bent.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws