Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 9 augustus 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 8 augustus 2022 door Crew

Op de E40 is maandagmiddag een zwaar verkeersongeval gebeurd ter hoogte van Aalter. Drie personenwagens raakten hierbij betrokken, één bestuurder werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was er in Aalter een file van zo’n 15 kilometer ontstaan.

—------------------------------------------

Dit weekend wordt in Knesselare (Aalter) de tweede editie van de trekkertrek van Full Pull Knesselare georganiseerd. De feesttent wordt opgebouwd op de terreinen in Westvoorde. Kaarten zijn te koop in de voorverkooppunten en bij de bestuursleden. Alle info op de Facebookpagina ‘Full Pull Knesselare’.

—--------------------------------------

De attracties van de septemberkermis van Bentille bij Sint-Laureins staan dit jaar op een nieuwe locatie. Van donderdag 8 tot en met woensdag 14 september vindt Bentille kermis plaats. Dit jaar zullen de kermiskramen op de parking van de toegangsweg tot het recyclagepark en de loods van de technische dienst staan, in de Sint-Jansstraat in Sint-Laureins.

—----------------------------------

De concertenreeks Parkies verhuist naar het Sint-Annapark in Maldegem, en nodigt nu donderdag Bart Kaell uit. De hele zomer kan je in Maldegem op donderdagavond genieten van de Parkiesconcerten. De eerste werden gehouden op het grasplein van Den Hoogen Pad in Adegem, maar de twee laatste concerten verhuizen naar het Sint-Annapark. Info: www.parkies.be.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws