Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 6 mei 2024

gepost 3 weeks ago, op maandag, 6 mei 2024 door Crew

Vandalen hebben afgelopen weekend schade aangebracht aan de houten herten in de dreef Wagmeire in Bellem (Aalter). Eerder werd ook al graffiti gespoten op een zitbank. De dreef Wagmeire is een rustige plek, de buurt is ontgoocheld dat er schade werd veroorzaakt. —----------------------------------------

Langs de Vrijedijk, bij IJzendijke op de grens tussen België en Nederland, is een zwaar ongeval gebeurd. Twee wielertoeristen kwamen er in aanrijding met een tractor. Eén van hen werd levensgevaarlijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge.

—-----------------------------------------

Michael Ally (25) uit Aalter speelt op 13 oktober dubbel spel. Hij zal niet alleen lijsttrekker zijn voor N-VA in Aalter, maar krijgt ook een hoofdrol in de provincieraadsverkiezingen.

—-----------------------------

Nathalie Vuylsteke (50) en de 14 jarige Jules Lavergne (14) hebben zaterdag het Aalters Golf Tornooi gewonnen, en zijn de nieuwe Aalterse kampioenen.

—------------------------------------

Heel wat inwoners uit onze regio hadden afgelopen weekend iets te vieren zoals:

Rachel Van Basselaere uit Eeklo heeft haar honderdste verjaardag gevierd.

Jaak Van Houcke (93) en Georgette Piepers (93) uit de Vrombautstraat in Eeklo hebben samen hun zeventigste huwelijksverjaardag gevierd.

Kunstenaar Cyr Frimout en zijn echtgenote Jacqueline Garmyn uit de Lindestraat in Aalter zijn zestig jaar getrouwd.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws