Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 6 juni 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 5 juni 2022 door Crew

Er woedde zondagmiddag een brand in het nieuwe Domino’s Pizza filiaal in de Stationstraat te Eeklo. Er vielen bij de brand geen gewonden. Volgens de brandweer is de brand vermoedelijk ontstaan zijn omdat één van de batterijen van de elektrische bromfietsen vuur gevat heeft tijdens het laden.

—------------------------------

AZ Alma in Eeklo, het streekziekenhuis voor het Meetjesland, dringt samen met de burgemeesters aan op de komst van een palliatieve eenheid in het ziekenhuis. Patiënten worden nu naar Gent of Brugge doorgestuurd, maar de beste zorgen in de laatste maanden van je leven, zouden ook in eigen streek moeten kunnen. De overheid moet met centen over de brug komen.

—----------------------------

Burgemeester Pieter De Crem (CD&V) van Aalter heeft zijn ‘tennistalenten’ laten zien bij de opening van het Guldensporenpark in Lotenhulle. Het oude grijze Guldensporenplein werd omgebouwd tot een Guldensporenpark, met een multifunctioneel sportveld en een groenzone. De Crem kwam niet alleen het lint knippen, maar mocht ook het eerste tennisballetje slaan.

—-----------------------------------

Alle koppeltjes die elkaar de voorbije twee coronajaren in Aalter het ja-woord gegeven hebben, werden op Pinksterzondag uitgenodigd voor een uitgestelde receptie. Alles samen werden 142 koppels uitgenodigd. Een 45-tal ging op de uitnodiging in, waarvan de meeste ook hun trouwkostuum nog eens uit de kast haalden. De prille koppeltjes konden het initiatief wel waarderen.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws