Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 4 december 2023

gepost 3 months ago, op maandag, 4 december 2023 door Crew

Er komt voorlopig geen extra verlichting aan het nieuwe skateterrein op het Sportpark van Aalter-centrum. Bij het ontwerp van het skatepark werd er bewust voor gekozen om geen extra verlichting te plaatsen, en al het geld in het skatepark zelf te investeren.

—-------------------------------------

Streekziekenhuis AZ Alma uit Eeklo grijpt net naast de eerste award voor ‘Bestuur van het Jaar’. AZ Alma behoorde tot de drie supergenomineerden, maar kon de nominatie niet verzilveren. De eerste award voor ‘Bestuur van het Jaar’ gaat naar het Limburgse familiebedrijf Claes Retail Group.

—--------------------------------------------

De middenstand van Aalter houdt de hele maand december een actie waarbij heel wat prijzen te winnen zijn. Wie nu koopt bij de Aalterse handelaars krijgt een kraslot en je weet dus meteen of je wint. —-----------------------------------------------

Pede Drinks Aalter heeft haar vernieuwde drankencentrale geopend op de Hoge Kouter in Aalter.Het is ondertussen de zesde winkel van de drankenketen.

—-------------------------------------

Het lokaal bestuur van Aalter heeft aanzienlijke investeringen gedaan om de gemeentelijke uitleendienst te optimaliseren, met als doel het verenigingsleven te ondersteunen. Deze investeringen zijn cruciaal om het rijke culturele en sociale weefsel van Aalter te versterken.

—----------------------------------

Er staan reinigingswerken gepland in Zelzatetunnel volgende week maandag 11 en dinsdag 12 december. Maandag 11 december is de tunnel gesloten richting Antwerpen en dinsdag 12 december richting Brugge/Knokke. Er wordt een omleiding voorzien via de Zelzatebrug.

—---------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws