Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 1 december 2023

gepost 3 months ago, op vrijdag, 1 december 2023 door Crew

Volgend jaar verlaagt Aalter de personenbelastingen. Met 5,9 procent was Aalter al de gemeente met het laagste tarief in het Meetjesland. De Crem en zijn team streven ernaar om deze personenbelasting voor de komende jaren te verlagen naar 5,6 procent. —--------------------------------------------

Op het kasteeldomein van Poeke worden vanaf 5 december twee dreven opnieuw aangeplant met zomereik. Toerisme Vlaanderen bestelde daarvoor 75 jonge eiken.

—--------------------------------------------------------------------

Vief Maldegem nodigt u uit voor een Conference ‘met als titel En… vergeet vooral niet… te lachen’ met ervaren moppentapper Francis Peeters. Dit gaat door op Dinsdag 12 december in LDC Oud Sint- Jozef, in Maldegem. alle info via vief.be.

—------------------------------------------

Tijdens de voorleesweek hebben leerlingen en leerkrachten van GO! basisschool De Tandem in Eeklo extra inspanningen geleverd om leerlingen aan te zetten tot lezen.

—------------------------------------

De fotowedstrijd ‘Eeklo zoals het is’ van Linxplus Eeklo zit erop en de prijzen zijn uitgedeeld. De jury koos eensgezind voor de foto van een optreden van Zwangere Guy, genomen door Jurgen Dhondt.

—----------------------------------------

Fluvius start met werken in de Schorreweg in Maldegem. Deze werken duren tot 15 december. Tijdens deze werken is de Schorreweg enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer.

—----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws