Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 20 juni 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 20 juni 2022 door Crew

Groen Aalter en Groen Maldegem verzetten zich tegen de mogelijke plannen om een nieuwe legerkazerne in te richten in het Drongengoed in Ursel (Aalter). Aalter zou de beste kaarten hebben, en dat zien Groen Aalter en Groen Maldegem alvast niet zitten.

—-------------------------------

Schepen Koen Loete (55) van Eeklo is herkozen als lid van het nationaal partijbestuur van CD&V. Het partijbestuur is het hoogste orgaan binnen de CD&V, waar elke week de politieke krijtlijnen van de partij besproken worden. Koen Loete mag na dertien jaar blijven meedenken aan de toekomst van de CD&V.

—----------------------------------------

Nog tot donderdag 30 juni werkt het Agentschap Wegen en Verkeer aan de brug over het afleidingskanaal van de Leie, op de N9. De werken gebeuren op de grens van Adegem met Eeklo, tussen de Prins Boudewijnlaan en Zeelaan. “Er wordt gewerkt aan de nutsleidingen”.

-----------------------------------

Eeklo wil meer zitbanken in de stad en doet een beroep op de inwoners om de juiste locaties te zoeken. Er staan vandaag al een tachtigtal banken in Eeklo en dat moeten er nog meer worden. Op https://ikdoemee.eeklo.be/babbelbank kunnen inwoners van Eeklo ideeën geven voor nieuwe locaties.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws