Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 2 januari 2023

gepost 11 months ago, op zondag, 1 januari 2023 door Crew

Uit de cijfers van het jaar 2022 blijkt dat de brandweerlui van Aalter de voorbije twaalf maanden maar liefst 81 oproepen kregen voor brand. Ze moesten ook vijftien keer uitrukken voor ongevallen met gevaarlijke stoffen. De brandweer deed meer dan duizend technische interventies en kwam bijna 1500 keer ter plaatse met de ambulance.

—--------------------------

De politie van Aalter vraagt extra waakzaamheid omdat er de laatste weken een inbrakenreeks aan de gang is. “Op een paar uitzonderingen na gebeuren die allemaal in de buurt van de E40”, klinkt het bij de politie. Dat is zo omdat dieven in die buurt vlot de snelweg op kunnen om weg te vluchten.

—--------------------------------

Het aangekondigde outdoor fitnessparcours in Eeklo zal al half maart opengaan. Het komt aan het Sportpark. De toestellen worden geplaatst achter het hockeyterrein langs de looppiste, en zullen voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

—----------------------------

Het fietspad langs de spoorweg tussen Eeklo en Waarschoot (Lievegem) moet in de eerste week van het jaar drie dagen dicht. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 januari worden snoeiwerken uitgevoerd langs de spoorweg tussen Eeklo en Waarschoot.

—-------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws