Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 30 december 2022

gepost 11 months ago, op vrijdag, 30 december 2022 door Crew

Eeklo gaat in 2023 starten met de aanleg van het Oeverpark, op de site van het oude ziekenhuis aan de Moeie. Na vijf jaar leegstand ligt de site van de vroegere Heilig Hart Kliniek er verloederd bij. In de plaats komt er een nieuwe wijk. Eerst wil de stad het Oeverpark aanleggen.

—--------------------------------

Sofia Devos (31) heeft in de Stationsstraat in Aalter haar nieuwe zaak Starfox Piercings geopend. Sofia is afkomstig uit Maria-Aalter, woonde en werkte negen jaar in Maldegem, maar verhuist haar piercingshop nu terug naar Aalter. Je vindt Starfox Piercings in de Stationsstraat.

—-------------------------------------

Michaël Canoot en jeugdschepen Mathias Van de Walle hebben namens Jong CD&V Aalter steunpakketten uitgedeeld aan de blokkende studenten. Zoals tijdens elke blok staan ook nu weer de deuren van kunstencentrum ArtA’A in Aalter open om daar samen te studeren.

—-----------------------------

De inwoners van Maldegem zijn vanaf januari 2023 terug welkom bij het Energiehuis Veneco. Maldegemnaars kunnen er terecht met vragen over hun energiefactuur, energiepremies en verbouwingen.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws