Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 19 september 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 19 september 2022 door Crew

De gemeente Aalter start op maandag 26 september met de laatste werken op de begraafplaats van Knesselare. Bedoeling is om er een groene, rustgevende en ecologisch beheerde gedenkplaats van te maken.

—------------------------------------------

Alexander Vandepitte uit Aalter, amper 19 jaar oud en student Toegepaste Informatica aan Howest Brugge, breidt zijn bedrijfje MyCWeb uit. Hij begon met zelf digitaal advies te geven, maar werkt ondertussen met heel wat andere studenten, en is actief in heel Oost en West-Vlaanderen.

—---------------------------

AWV en stad Eeklo starten na de avondspits, met de herinrichting van de Leopoldlaan (N9) in Eeklo. De werken verlopen gefaseerd en duren tot de zomer van 2023.

—---------------------------------

Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar werden huizen en appartementen in verschillende gemeentes fors duurder. Soms wel met 40 procent. Dat blijkt uit de HLN-Woonwijzer, in samenwerking met notaris.be.

—--------------------------------

Op zondag 25 september gaat het Lege Boterhammenfestijn in Bassevelde door in de Parochiezaal, Nieuwe Boekhoutestraat 24 Bassevelde. Dit evenement is ten voordele voor kinderen die het moeilijk hebben en met een niet gevulde of lege brooddoos naar school toekomen. Deze opbrengst gaat integraal naar de twee scholen in Bassevelde

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws