Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 20 september 2022

gepost 2 years ago, op dinsdag, 20 september 2022 door Crew

De tijdelijke vervanging van gewezen schepen Bob D’Haeseleer uit de gemeenteraad van Eeklo, wordt minstens een maand uitgesteld. Bob D’Haeseleer gaat voor enkele maanden naar het buitenland voor een nieuwe job. Hij zetelt als onafhankelijk gemeenteraadslid, maar wilde wel dat iemand van de partij Groen hem tijdelijk zou vervangen.

—----------------------------------------

Het OCMW van Eeklo schrijft zelf inwoners aan waarvan zij denken dat ze recht hebben op een energietoelage. Eeklo heeft 465 mensen aangeschreven. In totaal zijn nu al 110 dossiers uitbetaald. Energie-aanvragen kunnen tot 15 november.

—--------------------------------------

De parking achter het voormalige KBC-kantoor in de Kerkstraat in Knesselare (Aalter) kan nu door iedereen gebruikt worden. De gemeente Aalter heeft het oude bankkantoor in de Kerkstraat aangekocht, en wil op die plaats een nieuwe centrumparking voor Knesselare maken.

—--------------------------------------------

De echte Aalternaren tellen af naar woensdag 21 september. Dan wordt de jaarmarkt in Aalter gehouden. Tijdens de voormiddag kan je tientallen marktkramen bezoeken. Op de middag en in de namiddag wordt de focus verlegd naar de horeca en de kermisattracties.

—----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws