Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 16 oktober 2023

gepost 4 months ago, op zaterdag, 14 oktober 2023 door Crew

Onafhankelijk gemeenteraadslid Mieke Vertriest vroeg zich op de gemeenteraad in Aalter af of er een onderliggend probleem is bij het personeelsverloop bij de politie van Maldegem en Aalter. De bereikbaarheid van de politie in Aalter verloopt nog steeds met een afspraak, wanneer je dus klacht wil neerleggen gaat zo kostbare tijd om het onderzoek te voeren verloren.

—------------------------------------------

Koen Loete (56), de feniks van de Eeklose politiek, wil die burgemeesterssjerp terug. Twaalf jaar was Koen Loete de burgemeester van Eeklo, tot hij in 2018 in de oppositie belandde... en na de Eeklose politieke crisis tóch opnieuw schepen werd.

—------------------------------------------

De Kunstacademie KUMA in Maldegem blijft verder groeien. Dit jaar schreven 756 leerlingen zich in voor een deeltijdse kunstopleiding. Het gaat om een stijging van bijna 100 leerlingen in vergelijking met vorig schooljaar.

—----------------------------------------

Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober zal de Gulden Sporenstraat in Eeklo afgesloten zijn ter hoogte van huisnummer 23. Dat is nodig voor werken aan een woning met een hoogtewerker.

—------------------------------------------------------

Defensie organiseert vanaf deze maandag 16 tot en met donderdag 19 oktober een grootschalige oefening op het militair vliegveld van Ursel. De vliegoperaties duren normaal gezien vier dagen, met vrijdag 20 oktober als reservedag.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws