Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 17 oktober 2023

gepost 9 months ago, op dinsdag, 17 oktober 2023 door Crew

Op het Koningin Astridplein in Eeklo brak midden juni brand uit in een appartement. De branddeskundige kon al snel vaststellen dat de brand aangestoken was. Even later kon ook een verdachte — de bewoner van het appartement — geïdentificeerd worden. Hij had zwartgeblakerde voeten, maar tot op vandaag ontkent hij de brandstichting.

—-------------------------------------

Eeklonet, de dienst van stad Eeklo die instaat voor de netheid in de stad, maakt vanaf nu gebruik van twee nieuwe elektrische voertuigen. De vroegere benzinevoertuigen hebben vijftien jaar dienst gedaan en waren aan vervanging toe.

—-------------------------------------------

De afbraakwerken van de oude Academie in de Stationsstraat in Aalter zijn nu effectief gestart. Er verdwijnt een brok Aalterse geschiedenis, maar er komt een toekomstproject in de plaats. Volgend jaar komt daar een nieuwe ondergrondse centrumparking, met daarboven een nieuw park.

—------------------------------------

Het dorp Bellem (Aalter) maakt zich klaar voor de jaarlijkse oktoberkermis. Op vrijdag 20 oktober wordt om 20 uur de Algemene Quiz gehouden in het ontmoetingscentrum van Bellem. Op zondag 22 oktober start om 8 uur de rommelmarkt in het centrum van Bellem. —-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws