Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 15 augustus 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 14 augustus 2022 door Crew

De nieuwe fietsbrug langs de sporen over de Bellemstraat in Aalter krijgt stilaan vorm. De geplande fiets-o-strade langs de spoorlijn Brussel-Oostende wordt zo over de Bellemstraat gebracht, zodat fietsers daar geen verkeer moeten kruisen. Aalter investeert zelf ook ruim 800.000 euro mee met Infrabel.

—---------------------------------------

Nadat Kyara Van de Poel een oproep deed over haar gestolen brommer, klonk er goed nieuws. De politie heeft haar gestolen bromfiets gevonden. Kyara’s brommer werd maandagnacht 2 augustus gestolen aan Hoefijzer in Aalter. De daders hebben heel wat kapot gemaakt, maar volgens de politie gaan ze de schade moeten terugbetalen als ze iemand schuldig kunnen verklaren.

—----------------------------------------

Het Herbakkersfestival in Eeklo heeft een goede start gekend. Het plein liep gezellig vol. Twee jaar lang kon er door corona niets gebeuren, maar het Herbakkersfestival in Eeklo is er nu terug. Het decor van groen, bomen en gras zorgt voor een extra sfeer.

—---------------------------------------

De Industrielaan in Eeklo zal vanaf dinsdag 16 augustus voor zes weken eenrichtingsverkeer worden. Die regel werd nu al op vrijdag ingevoerd, maar vanaf dinsdag mag je weer elke dag zonder afspraak naar de autokeuring. “Door de lange wachtrijen aan de autokeuring wordt de Industrielaan in Eeklo daarom tijdelijk eenrichtingsverkeer

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws